Pomoc Ukrajině

Naposledy aktualizováno 25 února, 2022 David Mayer

Čau světe.

Pravděpodobně vás stejně jako nás zasáhly informace dnešního rána. Nás Čechoslováky možná o to více, že k Ukrajině máme velmi blízko a to nejen svoji polohou. Moje prababička dokonce z Ukrajiny pochází a do dnes máme v Žitomíru vzdálené příbuzné.

Proto jsme se celkem jednoduše rozhodli, že po dobu trvání ruské invaze změníme misy našeho poolu a namísto financování některých méně důležitých edukačních projektů budeme posílat část našich odměn na humanitární pomoc Ukrajině. Vše půjde čistě z profitu pool operátora, pro delegátory se nic nemění. Naše edukační tvorba také poběží v omezené formě dále, pravděpodobně jen nebudeme publikovat tak často.

Darovat budeme skrze organizaci Člověk v tísni, která má v česku dlouholetou tradici. Již dnes jsme odeslali na jejich nově zřízený účet dar v hodnotě 107 ADA. Každý následující měsíc odebereme opět z odměn pool operátora 20 % ADA, a v této hodnotě přispějeme na pomoc Ukrajině. Víme, že to není mnoho, obzvláště od málo saturovaného poolu, ale pokud to zaplatí stan a jídlo jen jedné rodině v nouzi, neděláme to zbytečně. Drž se Ukrajino.  

0
5 5 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

“It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.” – Henry Ford

5 5 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments